Mus czekoladowy z wafelkami Lusette
Mus czekoladowy z wafelkami Lusette
馃挅
Sk艂adniki:
- 50 gram 艣mietany krem贸wki
- 50 gram czekolady
- 1 艂y偶ka cukru pudru
- 1 艂y偶ka mleka
- 1 batonik Lusette
Przygotowanie:
- 艢mietan臋 ubi膰 razem z cukrem pudrem.
- Czekolad臋 rozpu艣ci膰 w k膮pieli wodnej i doda膰 艂y偶k臋 mleka.
- 艢mietank臋 i czekolad臋 po艂膮czy膰 ze sob膮 delikatnie mieszaj膮c.
- Na sp贸d szklanki pokruszy艂am batonika i przela艂am mus.
- Mus wk艂adam do lod贸wki na minimum godzin臋.
Komentarze
Prze艣lij komentarz