Pasta jajeczna


Składniki / 3-4 porcje
  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • 3 łyżki majonezu
  • Posiekany szczypiorek
  • Sól i pieprz 
Przygotowanie:
Jajka zetrzyj na tarce o dużych oczkach, wymieszaj z majonezem i dopraw do smaku solą oraz pieprzem.
Dodaj garstkę posiekanego szczypiorku i wymieszaj.

Idealna na kanapki!






Komentarze

  1. bardzo lubię pastę jajeczną:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Chciałbym Wam polecić stronę https://dietly.pl , gdzie znajdziecie porównywarke cateringów dietetycznych . Świetna sprawa dla zainteresowanych tematem , sam skorzystałem i znalazłem idealną ofertę dla siebie.

    OdpowiedzUsuń
  3. @Marcin dzięki za polecenie. Jakoś czas temu zamówiłem przez Dietly catering z Fitking Gdańsk i muszę przyznać, że jako system macie to dopracowane na ostatni guzik.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty