Składniki / 3-4 porcje
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- 3 łyżki majonezu
- Posiekany szczypiorek
- Sól i pieprz
Przygotowanie:
Jajka zetrzyj na tarce o dużych oczkach, wymieszaj z majonezem i dopraw do smaku solą oraz pieprzem.
Dodaj garstkę posiekanego szczypiorku i wymieszaj.
Idealna na kanapki!
bardzo lubię pastę jajeczną:)
OdpowiedzUsuńChciałbym Wam polecić stronę https://dietly.pl , gdzie znajdziecie porównywarke cateringów dietetycznych . Świetna sprawa dla zainteresowanych tematem , sam skorzystałem i znalazłem idealną ofertę dla siebie.
OdpowiedzUsuńNa kanapki jak znalazł
OdpowiedzUsuń@Marcin dzięki za polecenie. Jakoś czas temu zamówiłem przez Dietly catering z Fitking Gdańsk i muszę przyznać, że jako system macie to dopracowane na ostatni guzik.
OdpowiedzUsuń