niedziela, 12 lutego 2017

Mus czekoladowy z wafelkami Lusette

Mus czekoladowy z wafelkami Lusette 
馃挅



Sk艂adniki:

  • 50 gram 艣mietany krem贸wki
  • 50 gram czekolady
  • 1 艂y偶ka cukru pudru
  • 1 艂y偶ka mleka
  • 1 batonik Lusette
Przygotowanie:
  1. 艢mietan臋 ubi膰 razem z cukrem pudrem.
  2. Czekolad臋 rozpu艣ci膰 w k膮pieli wodnej i doda膰 艂y偶k臋 mleka.
  3. 艢mietank臋 i czekolad臋 po艂膮czy膰 ze sob膮 delikatnie mieszaj膮c.
  4. Na sp贸d szklanki pokruszy艂am batonika i przela艂am mus.
  5. Mus wk艂adam do lod贸wki na minimum godzin臋.




Odkryj swoj膮 s艂odk膮 przyjemno艣膰 z wafelkami Lusette